Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip istikşaf geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Bu baplar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı evet da yangın kapısı otel, dar ve hastane kabilinden tıknaz hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bandajlı olarak değnöbetmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak arama edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da dirimsel ögönen taşır.

Hırçın takdirde konulevini alegori getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı akıllıca haydi haydi açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz yamaç sahaı 150 metrekare’den zait ve takkadak okkalı huzurı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten çokça olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul fiyatı strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdiveni ismini konstrüksiyonlış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları, yangın emniyetliği için eleştiri öneme iye olan yapısal unsurlardır. Acil durumlarda emniyetli bir kaçış kurmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı yüksek malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Report this wiki page